Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 18:00

Επιχειρήσεις

Η βιωσιμότητα  μιας επιχείρησης δεν εξαρτάται μόνο από την ύπαρξη πελατών και τις εμπορικές αποφάσεις που παίρνει ο επιχειρηματίας. Πολλές φορές αυτή επηρεάζεται ανεπανόρθωτα από ζημιές που θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με το κατάλληλο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Η διακοπή εργασιών της επιχείρησής σας ως συνέπεια κάποιου απρόβλεπτου και τυχαίου γεγονότος, όπως η πυρκαγιά, η έκρηξη, η πλημμύρα, ο σεισμός ή η κλοπή είναι οι κυριότεροι κίνδυνοι με τους οποίους έρχονται αντιμέτωπες οι σύγχρονες επιχειρήσεις και για τους οποίους υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης με ελάχιστο κόστος.

Εμείς σχεδιάζουμε το εξειδικευμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα για το αντικείμενο εργασιών της επιχείρησής σας κι εσείς  εργάζεστε με μόνο στόχο την επιτυχία της, απαλλαγμένοι από την απειλή εξωτερικών κινδύνων.

Χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως τα cookies για να σου προσφέρουμε μία κορυφαία προσωποποιημένη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, για να σε βοηθήσουμε να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις, για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, καθώς και για εμπορική χρήση        από συνεργάτες μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή όλων» αποδέχεσαι την τοποθέτησή τους.

Πάρτε Προσφορά

  Είδος Ασφάλειας:

  Στοιχεία Επικοινωνίας:

  Πάρτε Προσφορά

   Είδος Ασφάλειας:

   Στοιχεία Επικοινωνίας: