Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχουν πολλές αξιόπιστες λύσεις συνταξιοδοτικών και επενδυτικών προγραμμάτων που μπορούν να σας παρέχουν την αναγκαία εξασφάλιση που χρειάζεστε σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του κόσμου, όπως Metlife, Allianz, AXA, Generali κ.λ.π.

Μέσα από την τεχνογνωσία και την εμπειρία των κορυφαίων επενδυτικών οίκων παγκοσμίως (BlackRock, Vanguard, Pimco, JP Morgan, Templeton, Schroders, Fidelity) μπορείτε να:

 • Χρηματοδοτήστε τις σπουδές των παιδιών σας.
 • Συνταξιοδοτηθείτε στην ηλικία που θα καθορίσετε.
 • Πάρτε Εφάπαξ όλα τα χρήματα που αποταμιεύσατε.

Υπάρχουν πολύ εξειδικευμένα και αποδοτικά προγράμματα αποταμίευσης και επένδυσης που με την κατάλληλη καθοδήγηση από πιστοποιημένο προσωπικό συμβούλιο (Personal Insurance) μπορείτε να κατευθύνετε τις επιλογές σας στον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας.

Πάρτε τώρα προσφορά

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα για να σας προτείνει την πιο συμφέρουσα ασφάλεια αποταμίευσης ή σύνταξης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

  Ημερομηνία Γέννησης:

  Χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως τα cookies για να σου προσφέρουμε μία κορυφαία προσωποποιημένη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, για να σε βοηθήσουμε να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις, για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, καθώς και για εμπορική χρήση        από συνεργάτες μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή όλων» αποδέχεσαι την τοποθέτησή τους.

  Πάρτε Προσφορά

   Είδος Ασφάλειας:

   Στοιχεία Επικοινωνίας:

   Πάρτε Προσφορά

    Είδος Ασφάλειας:

    Στοιχεία Επικοινωνίας: