Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 18:00

Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Η Welcome Insurance είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προιόντα, τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επιχειρήσεις, που καλύπτουν όλο το φάσμα των ασφαλίσεων.

 • Το δίκτυό μας αποτελείται από τους 125 επαγγελματίες συνεργάτες μας που είναι η κινητήριος δύναμή μας.
 • Στηρίζουμε την ανάπτυξή μας σε ισχυρή βάση επενδύοντας σε καινούργια ιδιόκτητα γραφεία 320 τετραγωνικών μέτρων με τα πιο σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, για να νιώθουν οι συνεργάτες και οι πελάτες μας τη σιγουριά που πρέπει συνδέοντας τα συμφέροντά τους μαζί μας.
 • Προτεραιότητά μας είναι το συμφέρον των πελατών μας στοχεύοντας σε μακροχρόνιες συνεργασίες μέσα από εξατομικευμένες λύσεις που εγγυάται η ομάδα των 14 εργαζομένων-στελεχών που είναι στην υποστήριξη των συνεργατών και πελατών μας.
 • Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών λύσεων προσαρμοσμένων στα μέτρα των πελατών μας με εξειδικευμένα προϊόντα.
 • Αλλάζουμε την εικόνα που υπήρχε μέχρι σήμερα για τα απρόσωπα γραφεία των Brokers.
Τμήμα Ειδικών Κινδύνων
Τμήμα Πωλήσεων

Welcome Insurance - Η πορεία μας

Έναρξη εργασιών ασφαλιστικού συμβούλου σε συνεργασία με μεγάλη πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία.Στη συνέχεια το 2003 δημιουργία της εταιρείας Budget Direct που αρχίζει πλέον να συγκεντρώνει ασφαλιστήρια  όλων των κλάδων από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες. Ως επικεφαλής εταιρία σήμερα έχει στο χαρτοφυλάκιό της εξειδικευμένους κινδύνους και πελάτες που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους 15 και 20 έτη

Αγορά των πρώτων ιδιόκτητων γραφείων της εταιρίας 124 m² και συσπείρωση αρκετών ασφαλιστικών συμβούλων για συνεργασία με αμοιβαίο όφελος.

Ανακοίνωση έναρξης εργασιών της Welcome Insurance.
Σκοπός της εταιρίας είναι να καλύψει το κενό ανάμεσα στον πελάτη και την ασφαλιστική εταιρία συνεργαζόμενη μόνο με πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συμβούλους. Κατέχοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και αναλαμβάνοντας την έρευνα της αγοράς, επιδιώκει πάντα να προτείνει στους πελάτες την καλύτερη λύση για την υγεία ή την περιουσία τους. Επίσης αναλαμβάνει όλη την διαχείριση των διαδικασιών επιτυγχάνοντας έτσι με τους συνεργάτες της ταχύτατη ανάπτυξη, παρ’ όλη την κρίση της ασφαλιστικής αγοράς και της ελληνικής οικονομίας.

Αγορά νέων ισογείων ιδιόκτητων γραφείων της εταιρίας συνολικά 335m² που σηματοδοτούν την υγειά και την δυναμική της εταιρίας. Αποτελούν την εγγύηση για τους πελάτες και την προοπτική για τους συνεργάτες, δίνοντας το στίγμα των στόχων της εταιρίας, οι οποίοι υλοποιούνται μέσα από τις επιτυχημένες επιλογές της.

Μετά από προσπάθεια 9 μηνών, επιτυγχάνεται η πλήρης απομακρυσμένη ηλεκτρονική αυτονομία των συνεργατών με 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα δυνατότητα για άμεση εικόνα των ασφαλιστηρίων των πελατών τους.
Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για OnLine έκδοση ασφαλιστηρίων αυτοκινήτων, πυρός και σκαφών επίσης 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, με αυτόματη εξόφληση και κάλυψη του πελάτη.
Οι νέες αυτές δυνατότητες απελευθερώνουν πολύτιμο χρόνο από τους 14 εργαζομένους­ — στελέχη της εταιρίας, αφού πλέον δεν αναλώνονται σε διαχειριστικά θέματα και μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερη αμεσότητα στους 125 συνεργάτες της εταιρίας σε παραγωγικά θέματα.

1995
2009
2015
2018
2020

Συνεργαζόμαστε σχεδόν με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, καθώς και μέσω ανταποκριτών Lloyds όπου υπάρχει πρόσβαση στην ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου για εξειδικευμένες ασφαλίσεις. Οι κυριότερες δραστηριότητές μας αφορούν:

 • Ασφαλιστήρια υγείας και ζωής. Εξατομικευμένα προγράμματα υγείας για ατομικά ασφαλιστήρια, με κάλυψη 100% ή με συμμετοχή. Οικογενειακά προγράμματα με καινοτόμες παροχές και ασφάλιστρα πολύ οικονομικότερα από το άθροισμα των επιμέρους ατομικών.
 • Αποταμιευτικά και συνταξιοδοτικά προγράμματα. Συνεργαζόμαστε απ’ ευθείας με ασφαλιστικές του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και τοποθετούν τα χρήματά σας στην παγκόσμια αγορά στους κορυφαίους επενδυτικούς οίκους (π.χ. BlackRock, Vanguard, Lyxor, JP Morgan, Pimco, Templeton, Legg Mason, Fidelity).
 • Ασφαλίσεις κατοικιών και επιχειρήσεων (προγράμματα ασφάλισης για κατοικίες και επιχειρήσεις με μηδενική συμμετοχή στις ζημιές)
 • Ασφαλίσεις αυτοκινήτων με μοναδικές παροχές για την ελληνική αγορά μέσω συνεργασίας με μεγάλη ευρωπαϊκή ασφαλιστική εταιρία. Παρέχουμε εγγύηση στην αξία του αυτοκινήτου σας μέχρι πέντε έτη ακόμη κι αν δεν το αγοράσατε καινούριο, καλύπτοντας την διαφορά από την αρχική αξία αγοράς, μέχρι την σημερινή αξία του αυτοκινήτου σε περίπτωησ κλοπής, φωτιάς ή ολικής καταστροφής του χωρίς δική σας υπαιτιότητα.
 • Ασφαλίσεις αστικής ευθύνης επαγγελματικές και επιχειρήσεων.
 • Ανεξάρτητο τμήμα αποζημιώσεων σε συνεργασία με εταιρία νομικών συμβούλων ειδικευμένων στην ασφαλιστική αγορά.

Για την Welcome Insurance

 

Βλάσης Μηλιώνης

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Συντονιστής Ασφ. Πρακτόρων

L.U.T.C.F

Αριθμ. Ειδικού μητρώου: 430 / Επαγγ. Επιμ. Αθηνών

Χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως τα cookies για να σου προσφέρουμε μία κορυφαία προσωποποιημένη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, για να σε βοηθήσουμε να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις, για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, καθώς και για εμπορική χρήση        από συνεργάτες μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή όλων» αποδέχεσαι την τοποθέτησή τους.

Πάρτε Προσφορά

  Είδος Ασφάλειας:

  Στοιχεία Επικοινωνίας:

  Πάρτε Προσφορά

   Είδος Ασφάλειας:

   Στοιχεία Επικοινωνίας: