Σύμφωνα με το Νόμο 4251/2014 και της Υπ. απόφασης 53821/2014 (ΦΕΚ 2962/04-11-2014/Β) για την απόκτηση, ή ανανέωση της άδεια παραμονής συγκεκριμένων κατηγοριών αλλοδαπών στην Ελλάδα, πρέπει να προβούν σε ασφάλιση σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. Η Welcome Insurance σε συνεργασία με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, προσφέρει την παρακάτω ασφάλεια αλλοδαπών, που γίνεται δεκτή από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σε ποιους απευθύνεται

Η ασφάλεια αλλοδαπών απευθύνεται στους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα και θέλουν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους στη χώρα.

Ποιες παροχές προσφέρει η ασφάλεια αλλοδαπών

  • Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα €15.000,00
  • Μόνιμη Μερική Ανικανότητα (%) από Ατύχημα €15.000,00
  • Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από Ατύχημα ή Ασθένεια. Ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης €1.500,00. Απόδοση Εξόδων 80%
  • Νοσοκομειακή περίθαλψη από Ατύχημα και Ασθένεια (μόνο εντός Δημόσιου Νοσοκομείου). Ανώτατο ετήσιο όριο €10.000,00. Απόδοση εξόδων 80%

Πόσο Κοστίζει

Το κόστος για την ασφάλεια αλλοδαπών διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία του υποψηφίου προς ασφάλιση.

Χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως τα cookies για να σου προσφέρουμε μία κορυφαία προσωποποιημένη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, για να σε βοηθήσουμε να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις, για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, καθώς και για εμπορική χρήση        από συνεργάτες μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή όλων» αποδέχεσαι την τοποθέτησή τους.

Πάρτε Προσφορά

Είδος Ασφάλειας:

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Πάρτε Προσφορά

Είδος Ασφάλειας:

Στοιχεία Επικοινωνίας: