Το σκάφος είναι ένας τρόπος ζωής που σας δίνει μία μοναδική ποιότητα ζωής και αίσθηση ελευθερίας. Για να απολαύσετε πραγματικά αυτά που σας προσφέρει πρέπει να είστε ήσυχοι τόσο για την προστασία του σκάφους και των προσώπων που φιλοξενείτε σε αυτό, όσο και για την υποχρεωτική εκ του νόμου αστική σας ευθύνη έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές καθώς και για πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.

Η εταιρεία μας  προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης σκαφών που απευθύνονται σε ιδιοκτήτες κάθε τύπου σκαφών και άλλων πλωτών μέσων, μηχανοκίνητων ή όχι, επαγγελματικής ή ιδιωτικής χρήσης π.χ.: φουσκωτών, ταχύπλοων, ιδιωτικών ιστιοπλοϊκών, jet ski, σκαφών που χρησιμοποιούνται για έλξη σκιέρ, αλεξίπτωτου, κτλ.

Σύμφωνα με τον νόμο 4256/2014, είναι υποχρεωτική η ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων και επιβαινόντων, κάθε ιδιοκτήτη ιδιωτικού ή επαγγελματικού μηχανοκίνητου σκάφους αναψυχής, από πρόκληση θαλάσσιου ατυχήματος και για τα παρακάτω όρια ευθύνης:

Σωματικές βλάβες με όριο ευθύνης 500.000 €.

Υλικές ζημιές με όριο ευθύνης 150.000 €.

Θαλάσσια ρύπανση με όριο ευθύνης 150.000 € (ανώτατα όρια ευθύνης κατά ζημιογόνο γεγονός κατά τη διάρκεια της ασφάλισης).

Τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται ανάλογα με τη χρήση και την ιπποδύναμη του σκάφους.

Χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως τα cookies για να σου προσφέρουμε μία κορυφαία προσωποποιημένη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, για να σε βοηθήσουμε να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις, για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, καθώς και για εμπορική χρήση        από συνεργάτες μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή όλων» αποδέχεσαι την τοποθέτησή τους.

Πάρτε Προσφορά

  Είδος Ασφάλειας:

  Στοιχεία Επικοινωνίας:

  Πάρτε Προσφορά

   Είδος Ασφάλειας:

   Στοιχεία Επικοινωνίας: