Όλοι οι γονείς επιθυμούν μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή για το παιδί τους.
Από την πρώτη στιγμή της γέννησής του, φροντίζουν κάθε ημέρα να μην του λείψει κανένα αγαθό. Το πολυτιμότερο σίγουρα αγαθό είναι η υγεία.

Αν ενδιαφέρεστε να καλύψετε τη νοσοκομειακή ή / και την εξωνοσοκομειακή περίθαλψη του παιδιού σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα υγείας ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στο αυξημένο κόστος μιας ενδεχόμενης νοσηλείας. Αυτό σας απαλλάσσει από το άγχος της εξοικονόμησης χρημάτων ‘’για μία ώρα ανάγκης’’ αφού γνωρίζετε από πριν ότι δεν θα χρειαστείτε ποτέ χρήματα για την υγεία του παιδιού σας.

Πάρτε τώρα προσφορά

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσαγια να σας προτείνει την πιο συμφέρουσα ασφάλεια υγείας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

  Θέση Νοσηλείας

  Απαλλαγή Ασφαλισμένου

  Ημερομηνία Γέννησης:

  Ατομικό ΠρόγραμμαΟικογενειακό Πρόγραμμα

  Η υγεία σου είναι πολύτιμη. Προστάτεψέ την.

  Χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως τα cookies για να σου προσφέρουμε μία κορυφαία προσωποποιημένη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, για να σε βοηθήσουμε να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις, για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, καθώς και για εμπορική χρήση        από συνεργάτες μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή όλων» αποδέχεσαι την τοποθέτησή τους.

  Πάρτε Προσφορά

   Είδος Ασφάλειας:

   Στοιχεία Επικοινωνίας:

   Πάρτε Προσφορά

    Είδος Ασφάλειας:

    Στοιχεία Επικοινωνίας: