Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής και τις δικές της υποχρεώσεις.

Η ασφάλιση ζωής αποτελεί ένα πολύτιμο σωσίβιο σε μια δύσκολη στιγμή που η οικογένεια καλείται να αντιμετωπίσει ένα απρόβλεπτο γεγονός, όπως η περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου από ασθένεια ή ατύχημα. Συνήθως μένουν αγαπημένα πρόσωπα οικονομικά εκτεθειμένα και επηρεάζεται αρνητικά το βιοτικό τους επίπεδο.

Το κόστος για την παροχή ενός κεφαλαίου με το οποίο εξασφαλίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην πολύ δύσκολη στιγμή που σας συμβεί το απρόοπτο και απουσιάσετε από τη ζωή, εξαρτάται από την ηλικία σας και από το κεφάλαιο ασφάλισης.

Ενημερωθείτε για το κόστος ασφάλισης συμπληρώνοντας τα παρακάτω πεδία.

Πάρτε τώρα προσφορά

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσαγια να σας προτείνει την πιο συμφέρουσα εξασφάλιση της οικογένειά σας.

  Θέση Νοσηλείας

  Απαλλαγή Ασφαλισμένου

  Ημερομηνία Γέννησης:

  Ατομικό ΠρόγραμμαΟικογενειακό Πρόγραμμα

  Χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως τα cookies για να σου προσφέρουμε μία κορυφαία προσωποποιημένη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, για να σε βοηθήσουμε να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις, για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, καθώς και για εμπορική χρήση        από συνεργάτες μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή όλων» αποδέχεσαι την τοποθέτησή τους.

  Πάρτε Προσφορά

   Είδος Ασφάλειας:

   Στοιχεία Επικοινωνίας:

   Πάρτε Προσφορά

    Είδος Ασφάλειας:

    Στοιχεία Επικοινωνίας: