Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 18:00

Home

Αξίες και όραμα

Δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας σε όλες τις συνεργασίες μας. Συμμετέχουμε και υποστηρίζουμε όλοι μαζί μια ισχυρή ομάδα εργασίας, παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσθέτουν αξία στις σχέσεις μας με τους πελάτες.

Όραμά μας είναι η δημιουργία και υποστήριξη ενός ανεξάρτητου δικτύου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με εξειδικευμένες γνώσεις, ικανό να σταθεί με αξιοπιστία δίπλα στον πελάτη, προσφέροντάς του τη σιγουριά που του εξασφαλίζει μόνο η ασφάλιση για τις αξίες της υγείας, της προστασίας της οικογένειας και της περιουσίας του.

Ασφάλεια Υγείας

Η ασφάλεια υγείας σας εγγυάται ότι σε περίπτωση νοσηλείας σε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο, από ατύχημα ή ασθένεια, θα καλυφθούν όλα τα έξοδα του νοσοκομείου από την εταιρεία.

Οι ασφάλειες υγείας καλύπτουν:

  • Τα έξοδα για δωμάτιο και τροφή ανάλογα με τη θέση που έχετε επιλέξει (μονόκλινο, δίκλινο ή LUX δωμάτιο).
  • Αμοιβές ιατρών, χειρουργών, αναισθησιολόγων και αποκλειστικής νοσοκόμας.
  • Εξετάσεις και φάρμακα που απαιτούνται κατά τη νοσηλεία.
  • Μεταφορά με ασθενοφόρο, ή επείγουσα αερομεταφορά.
  • Μονάδα εντατικής θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).
  • Νοσηλεία στο εξωτερικό.

Ασφάλεια Αποταμίευσης Σύνταξης

Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχουν πολλές αξιόπιστες λύσεις συνταξιοδοτικών και επενδυτικών προγραμμάτων που μπορούν να σας παρέχουν την αναγκαία εξασφάλιση που χρειάζεστε σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του κόσμου, όπως Metlife, Allianz, AXA, Generali κ.λ.π.

Ασφάλεια Κατοικίας

Το σπίτι μας είναι ο χώρος όπου θέλουμε να νιώθουμε ηρεμία και ασφάλεια. Θέλουμε να απολαμβάνουμε στιγμές χαράς, δημιουργίας και ξεκούρασης με την οικογένειά μας. Παράλληλα όμως, είναι και ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο που αξίζει να έχουμε προστατευόμενο. Το κόστος ασφάλισης είναι ελάχιστο σε σχέση με την αξία κατασκευής του σπιτιού.

Ασφάλεια Επιχείρησης

Οι νόμοι και οι διατάξεις που σχετίζονται με την άσκηση της επαγγελματικής σας δραστηριότητα είναι πολύπλοκοι. Το δίκαιό σας βρίσκεται συνεχώς σε κίνδυνο. Ακόμη και αν δικαιωθείτε, συχνά θα πρέπει να ακολουθήσετε χρονοβόρες διαδικασίες που δεν κοστίζουν μόνο χρόνο αλλά και πολλά χρήματα, γιατί οι δίκες είναι και αβέβαιες και δαπανηρές. Δικηγόροι, πραγματογνώμονες και δικαστικά έξοδα πρέπει να πληρωθούν. Κανένας δεν εργάζεται σήμερα δωρεάν. Όλα αυτά τα έξοδα και την φροντίδα μπορείτε να τα αφήσετε στον Εξειδικευμένο Ασφαλιστή Νομικής Προστασίας αγοράζοντας Ασφάλεια Νομική Προστασία Επιχειρήσεων.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Όταν αναφερόμαστε στην ασφάλεια αυτοκινήτου πρέπει να γνωρίζετε δύο βασικές πληροφορίες.

  • Η πρώτη είναι η υποχρεωτική εκ του νόμου ασφάλιση για την αστική ευθύνη που έχουμε έναντι τρίτων, από την κίνηση του οχήματος, δηλαδή οι σωματικές βλάβες ή οι υλικές ζημιές που μπορεί να προκαλέσουμε από την κίνηση του αυτοκινήτου μας. Τα κατώτατα όρια ανά ατύχημα στην Ελλάδα είναι ένα εκατομμύριο διακόσιες είκοσι χιλιάδες ευρώ (1.200.000 ευρώ) ανά θύμα για σωματικές βλάβες και ένα εκατομμύριο διακόσιες είκοσι χιλιάδες ευρώ (1.200.000 ευρώ) για υλικές ζημιές ανά ατύχημα.
  • Η δεύτερη είναι η προαιρετική κάλυψη του αυτοκινήτου σας από συγκεκριμένους κινδύνους (κλοπή, φωτιά, καιρικά φαινόμενα, θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια, ίδιες ζημιές του αυτοκινήτου σας – μικτή ασφάλεια κ.λ.π.).

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Ως Αστική Ευθύνη ορίζεται η υποχρέωση που έχει αυτός που προκάλεσε ζημιά σε κάποιον τρίτον, να την αποκαταστήσει. Η ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης καλύπτει τις δαπάνες απόκρουσης (π.χ. δικαστικά έξοδα) και ικανοποίησης των απαιτήσεων του τρίτου, κατά του ασφαλισμένου, οι οποίες οφείλονται σε πράξεις ή παραλείψεις του.

Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και, πολύ περισσότερο, όλες οι επιχειρήσεις, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους, έχουν σημαντικές υποχρεώσεις και αναλαμβάνουν συγκεκριμένες ευθύνες έναντι εργαζομένων, πελατών, προμηθευτών, ακόμη και έναντι του περιβάλλοντος. Τις ευθύνες αυτές οφείλουν (είτε από το Νόμο, είτε όχι) να τις καλύπτουν με τα κατάλληλα ασφαλιστήρια.

Η δέσμευσή μας

Μας καθοδηγεί η δέσμευσή μας να υπηρετούμε τον άνθρωπο και ταυτόχρονα να σεβόμαστε τα ασφάλιστρα που πληρώνει για να προστατεύσει την υγεία και την περιουσία του. Παράλληλα, σας εγγυόμαστε στην πράξη ότι η αξία των υπηρεσιών και των ασφαλιστικών προϊόντων που σας παρέχουμε, είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

0
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0
Χρόνια Εμπειρίας
0%
Ικανοποίηση στην Διαχείρηση Αποζημίωσης
125 Συνεργάτες
95% Αμεσότητα
78% Μείωση κόστους

Welcome Insurance - Η πορεία μας

Έναρξη εργασιών ασφαλιστικού συμβούλου σε συνεργασία με μεγάλη πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία.Στη συνέχεια το 2003 δημιουργία της εταιρείας Budget Direct που αρχίζει πλέον να συγκεντρώνει ασφαλιστήρια  όλων των κλάδων από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες. Ως επικεφαλής εταιρία σήμερα έχει στο χαρτοφυλάκιό της εξειδικευμένους κινδύνους και πελάτες που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους 15 και 20 έτη

Αγορά των πρώτων ιδιόκτητων γραφείων της εταιρίας 124 m² και συσπείρωση αρκετών ασφαλιστικών συμβούλων για συνεργασία με αμοιβαίο όφελος.

Ανακοίνωση έναρξης εργασιών της Welcome Insurance.
Σκοπός της εταιρίας είναι να καλύψει το κενό ανάμεσα στον πελάτη και την ασφαλιστική εταιρία συνεργαζόμενη μόνο με πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συμβούλους. Κατέχοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και αναλαμβάνοντας την έρευνα της αγοράς, επιδιώκει πάντα να προτείνει στους πελάτες την καλύτερη λύση για την υγεία ή την περιουσία τους. Επίσης αναλαμβάνει όλη την διαχείριση των διαδικασιών επιτυγχάνοντας έτσι με τους συνεργάτες της ταχύτατη ανάπτυξη, παρ’ όλη την κρίση της ασφαλιστικής αγοράς και της ελληνικής οικονομίας.

Αγορά νέων ισογείων ιδιόκτητων γραφείων της εταιρίας συνολικά 335m² που σηματοδοτούν την υγειά και την δυναμική της εταιρίας. Αποτελούν την εγγύηση για τους πελάτες και την προοπτική για τους συνεργάτες, δίνοντας το στίγμα των στόχων της εταιρίας, οι οποίοι υλοποιούνται μέσα από τις επιτυχημένες επιλογές της.

Μετά από προσπάθεια 9 μηνών, επιτυγχάνεται η πλήρης απομακρυσμένη ηλεκτρονική αυτονομία των συνεργατών με 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα δυνατότητα για άμεση εικόνα των ασφαλιστηρίων των πελατών τους.
Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για OnLine έκδοση ασφαλιστηρίων αυτοκινήτων, πυρός και σκαφών επίσης 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, με αυτόματη εξόφληση και κάλυψη του πελάτη.
Οι νέες αυτές δυνατότητες απελευθερώνουν πολύτιμο χρόνο από τους 14 εργαζομένους­ — στελέχη της εταιρίας, αφού πλέον δεν αναλώνονται σε διαχειριστικά θέματα και μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερη αμεσότητα στους 125 συνεργάτες της εταιρίας σε παραγωγικά θέματα.

1995
2009
2015
2018
2020
Επικρατεί η άποψη ότι όλοι οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι είναι ίδιοι και ότι τελικά όλοι προσφέρουν τα ίδια πράγματα. Αυτό, όμως, δεν ισχύει. Όταν επιλέγετε ασφαλιστικό σύμβουλο στην ουσία επιλέγετε έναν επαγγελματία που θα πρέπει να έχει τη γνώση να στέκεται δίπλα σε εσάς, την οικογένειά σας και την επιχείρησή σας. Τόσο κατά την υπογραφή της αίτησης ασφάλισης, όσο και κατά την αποζημίωσή σας. Επιλέξτε ασφαλιστικό σύμβουλο με την ίδια επιμέλεια που επιλέγετε γιατρό, φοροτεχνικό σύμβουλο ή ένα υψηλόβαθμο στέλεχος για την εταιρία σας.

Γιατί να μας επιλέξετε;

1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

Σας προσφέρουμε αμεσότητα αφού επικοινωνείτε με τον προσωπικό σας ασφαλιστικό σύμβουλο.

2. ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Έχουμε εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο 25 έτη γνωρίζοντας με λεπτομέρεια τις ιδιαιτερότητες των ασφαλιστικών προγραμμάτων και συνεργαζόμαστε σχεδόν με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

3. ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

4. ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ

Εγγυόμαστε ότι η αξία των ασφαλιστικών προϊόντων που σας προτείνουμε, είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

5. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Σε περίπτωση ζημιάς είμαστε δίπλα σας μέχρι την αποζημίωσή σας, αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία της συνεργασίας μας.

6. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Συνεργαζόμαστε με 27 ασφαλιστικές εταιρίες γνωρίζοντας την εξειδίκευση της κάθε εταιρίας. Έτσι μπορούμε με αντικειμενικότητα να συγκρίνουμε και να σας προτείνουμε αυτό που σας συμφέρει.

Στείλτε μας το ερώτημα σας!

Οποιοδήποτε ερώτημα κι αν έχετε για την ασφάλειά σας είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.
Στείλτε μας το ερώτημα σας ή ζητήστε να σας καλέσουμε.

    Χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως τα cookies για να σου προσφέρουμε μία κορυφαία προσωποποιημένη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, για να σε βοηθήσουμε να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις, για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, καθώς και για εμπορική χρήση        από συνεργάτες μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή όλων» αποδέχεσαι την τοποθέτησή τους.

    Πάρτε Προσφορά

      Είδος Ασφάλειας:

      Στοιχεία Επικοινωνίας:

      Πάρτε Προσφορά

        Είδος Ασφάλειας:

        Στοιχεία Επικοινωνίας: